Zorg in Software

Altiplano levert onder de naam NESTOR modulair opgebouwde software voor de VVT sector. Gebruik en betaal alleen voor wat u nodig heeft!  “Nestor” staat voor “Nuttige en Eenvoudige Software voor OuderenZorg”. Nestor omvat verschillende modules, die apart of in samenhang gebruikt kunnen worden. Hieronder worden de modules kort beschreven. Wilt u meer weten? Vraag geheel vrijblijvend onze flyers aan!

MyDMS-Kwaliteit: uw digitale kwaliteitshandboek

Via MyDMS-Kwaliteit structureer je heel gemakkelijk de cruciale bedrijfsinformatie binnen jouw zorginstelling. Van kwaliteitskaders tot beleidsafspraken en belangrijke documenten. Collega’s zoeken nooit meer op 101 plekken, maar vinden het in MyDMS-Kwaliteit!
MyDMS-Kwaliteit is een digitale boekenplank waar u belangrijke documenten kunt opslaan en beheren. Uw medewerkers kunnen de documenten raadplegen en doorzoeken op trefwoorden. Per document kunnen toegangsrechten worden toegekend op verschillende niveaus en met een mailinglist kunnen belanghebbenden geïnformeerd worden als een document gewijzigd of toegevoegd is.
MyDMS-Kwaliteit is inmiddels ook voorzien van de normeisen; HKZ,ISO9001/PREZO!
Kijk hier voor meer informatie en voorbeeldweergaven.

MyDMS-Zorgcontractering

Voor de financiering hebben zorgorganisaties te maken met zorgverzekeraars, zorgkantoren en gemeenten. Deze partijen hebben allemaal hun eigen deadlines, eigen voorwaarden en eisen en verschillende uitvoeringsvarianten. Om zorgorganisaties te helpen bij deze complexe materie heeft Altiplano het softwareprogramma MyDMS Zorgcontractering ontwikkeld. Deze oplossing is afgestemd op de WlzWmo en de Zvw en bevat alle contractvoorwaarden van alle zorginkoopconcerns. U kunt per voorwaarde aangeven of u eraan voldoet en er zo nodig een verantwoordelijke en/of een actie aan koppelen. Kijk hier voor meer informatie.

Dashboard / Business Intelligence 

Op alle niveaus in de organisatie bestaat de behoefte om nuttige informatie in één oogopslag te kunnen zien. Altiplano begrijpt dat en heeft daarvoor een dashboard ontwikkeld waarin informatie helder en overzichtelijk wordt aangeboden. Kenmerkend voor deze module is het maatwerk, zodat functionarissen precies die informatie krijgen die voor hen relevant is, op een manier die zij prettig vinden. Denk bijvoorbeeld aan kwalitatieve informatie voor EVV’ers, inzicht in personele inzet voor zorgcoördinatoren en financiële informatie voor managers en bestuur. Kijk hier voor meer informatie en voorbeeldweergaven.  

Efficiënt, no nonsense, op maat en betrouwbaar.

Vacature Altiplano BV